Thy løber ræveløb på 80m som resten af verden
Forside Næste løb Løbsresultater Billeder Løbsdeltager Kort og regler Rævene Modtager PJ-80 Ombygning af modtagere

PJ-80 med doc.Vi har fået 25 stk. 80M. rævemodtagere her i klubben. De har fine pejleegenskaber, plast uset er af lidt billigt materiale, og  vi har rettet et parmåting ved samlingen.
Elektronikken er fint samlet, - på glasfiberprint med silketryk.

Modifikationer til PJ-80

Tunerknappen falder af.

Modtageren skiller i toppenEfaringer med PJ80-modtageren i marken

Den er ikke superfølsom, men fin til rævejagt. Man skal jo heller ikke lytte til DX stationer.
I nærfelt virker den  til trods for plast huset forbavsende godt. Den driver en anelse i frekvens, men  ikke mere end man stadig kan høre ræven.
Retningsnøjagtigheden, er ikke som en 160M modtager med lang feridtstav, den er derfor mere "bred". Men tilgengæld er 80M meget mere rolig i nærfeltet, og man kan hurtigt løbe  ræven op. Læs det på den måde, at alle kan løbe ræven op, og få glæden i at finde ræven, og ikke løbe forvirret rundt i nærfeltet på 160M.
Sensantennen er desvære af foldeudtypen, og det er ikke praktiskt i skoven, så før eller siden  får man nok anbragt en ledning dér istedet.
Når vi er ved sens, så virker detfint til formålet, man kan fint sense på afstand, og i nærfeltet bør man jo ikke sense, da det nemt kan snyde.

Det en super modtager, men man får hvad man betaler for! Mekanikken er kinesisk, og det samme er elektronikken, - virker, virker og virker, det er såre simpelt.Ting tager den tid det tager, og få noget hjem fra Kina, kræver tolmodighed:

2/10-07    får vi priserne på diverse modtagere fra Kina.
13/10-07  får vi et tilbud på 25 stk. pj-80 med porto
19/10-07  afgiver vi bestilling på 25 pj-80
20/10-07  anmoder vi banken om at overføre pengene.
Her starter et uventet problem, banken kan ikke finde ud af at skrive det rigtig på overførslen, så det virker først 3. gang
20/11-07  er pengene omsider kommet til Kina, og de sender pakken.
7/12-07    modtager vi brev fra post.dk (told og skat) at de har modtager 25 stk modtagere, og de anmoder om dokumentation for prisen, så de kan beregne afgiften.
13/12-07 sender vi dokumentationene. til post.dk, Det tager lidt tid at få dokumentationen af banken, da det var en anden bank der i virkeligheden oveførte pengene.
20/12-07 Vi modtager 25 stk fine blå PJ-80 modtagere, og straks skal der leges.